Over ons

Een zwembad
in stijl?
Dat begint bij de juiste informatie.

Dat een zwembad een prachtige investering is… daar bestaat geen twijfel over. Het is een troef die je uitstraling, ontspanning en beweging toereikt. Het vertelt iets over je smaak, matcht perfect met je (t)huis en geeft extra cachet aan je tuin.

Maar het is ook véél meer dan dat: je koopt niet alleen een zwembad, je schaft onnavolgbare belevingen aan.
Van zwembadpret met je kinderen en je dagelijkse dosis sport tot barbecues, apéro’s en prachtige zomers in eigen land… het leidt tot onvergetelijke momenten: met je naasten, met familie, met vrienden.

Achter ieder zwembadproject schuilt dus een heus plan. Een stevig bouwproject, maar ook een hoop verwachtingen, dromen en wensen. Het is een droom die kwaliteit vraagt. Je zoekt goede, actuele en betrouwbare informatie – en daar willen we met Zwembadwijs.be graag een antwoord op bieden.

Zwembadwijs.be maakt je wegwijs in zwembadland

Zwembadwijs.be is een initiatief van PPG Belgium met één simpel doel: jou wegwijs maken in zwembadland zodat je goed geïnformeerd en met pakken plezier het beste uit je zwembad haalt. Wil je graag van start of advies op maat? Dan kan je beroep doen op ons uitgebreide netwerk van professionele zwembadbouwers. We are ready to make your perfect match!

Why us? Als onafhankelijk leverancier van hoogwaardige zwembadproducten staan we dicht bij onze klant: de professionele zwembadbouwer. Al meer dan twintig jaar helpen we hen met een uitgebreid assortiment aan eersteklas poolproducten, opleidingen en technische ondersteuning. We weten wat er leeft in de zwembadwereld. En die kennis? Die willen we graag met jou delen.

house with swimingpool front

Duik je samen met onze Pool XPRTS en jouw zwembadbouwer onder in onze wondere wereld?

Kies een thema en
word zwembadwijzer

Hét platform met een antwoord op al jouw vragen

Hoe maak je je zwembad winterklaar of veilig voor je kinderen? Wat zijn de beste zwembadfilters, -pompen of -robots? Hoe zit dat nu met zwembadonderhoud? Welk zwembad past er het beste in jouw tuin? En waar moet je zeker op letten als je binnenkort een zwembad koopt of aanlegt?

Op die vragen en meer vind je op Zwembadwijs.be een antwoord. Je ontdekt hier de laatste nieuwtjes en trends, vindt allerhande handige tips en inspiratie waarmee je zwembadwijzer wordt én krijgt een onpartijdig antwoord op jouw prangende vragen – ook als dat antwoord nog niet op onze site staat.

Iedere situatie is immers anders. Daarom verbinden we je met veel plezier met een zwembadbouwer in jouw buurt. Zo krijg je professioneel advies – volledig vrijblijvend en helemaal op maat van wat JIJ zoekt.

Een uitgebreid netwerk van professionele zwembadbouwers

Alle informatie verslonden die je online kon vinden? Felle goesting om eindelijk werk te maken van dat droomproject? Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is in jouw tuin en persoonlijke situatie? Great.

Beantwoord enkele korte vragen via onderstaand formulier en vertel ons waarnaar je precies op zoek bent. Dan matchen we jou met een professional in jouw buurt die helemaal bij jou past. Die zal jou vrijblijvend helpen om de perfecte zwembadoplossing voor jouw noden en wensen te vinden.

Vertel ons over jouw zwembadproject

Selecteer hiernaast de categorie van jouw zwembadproject en kom in contact met een professionele zwembadbouwer

  • Deskundig advies op maat
  • Gratis en vrijblijvend
  • Snelle respons

Kom in contact met een zwembadbouwer